Εκδόσεις Καυκάς
Ημερομηνία δημοσίευσης 22/03/2010

Στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΥΚΑΣ, εδώ και 20 χρόνια, με τα εξειδικευμένα έντυπα που αφορούν στην ιατρική επιστήμη, καταφέραμε μαζί με τους ικανότατους συνεργάτες μας, να βρισκόμαστε μέσα στις κορυφαίες εκδοτικές εταιρίες του χώρου, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του ιατρικού κόσμου που ανατρέχει στα 28 και πλέον, περιοδικά και εφημερίδες μας για επιστημονική ενημέρωση και πληροφόρηση.
Τα άρθρα που δημοσιεύονται στις εφημερίδες και στα περιοδικά μας είναι επιστημονικά και βασίζονται σε ιατρικές έρευνες και κλινικές μελέτες καθώς και σε συμπεράσματα από ιατρικά συνέδρια, υπογεγραμμένα από καταξιωμένους Ιατρούς. Οι συνεργάτες, συγγραφείς των Ιατρικών μας εντύπων, είναι Ιατροί Επιμελητές με μεγάλη εμπειρία στην διάρθρωση και διαμόρφωση θεματολογίας αλλά και αξιόλογοι δημοσιογράφοι του χώρου που μεταφέρουν ειδήσεις από την επικαιρότητα.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
Η Εταιρεία μας επιμελείται και εκδίδει ιατρικά βιβλία σημαντικών Ιατρών Καθηγητών Πανεπιστημίου και άλλων αξιόλογων Ιατρών συγγραφέων καθώς και βιβλία για θέματα προληπτικής και υγείας. Το τμήμα βιβλίου εκδίδει ακόμα βιβλία που απευθύνονται και στο ευρύ κοινό με συνεργασίες διεθνών εκδοτικών οίκων όπως τα εικονογραφημένα λεξικά που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.kafkas-publications.com

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ
Το άρτια οργανωμένο δημιουργικό μας τμήμα αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση δημιουργικών προτάσεων για διαφημιστικές καταχωρήσεις, μονογραφίες, σχεδιασμό λογοτύπων, σημάτων, συσκευασιών, ημερολογίων, λευκωμάτων και οποιουδήποτε άλλου έντυπου υλικού.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Οι έμπειροι προγραμματιστές και σχεδιαστές μας, αναλαμβάνουν να διαμορφώσουν κάθε είδους ιστοσελίδας εξασφαλίζοντας την σωστή προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων κάθε εταιρίας, αλλά και τη εύκολη διαχείριση περιεχομένου και λειτουργικότητάς της.